Op de pagina deel ik recent werk en dingen die mij opvallen of gewoon leuk zijn om te delen.
HOT NEWS! Bureau de Cologne gaat onder de naam Sjef Creatie samenwerken met Claytime!
30-05-2021
Fantastisch nieuws, Claytime en Bureau de Cologne hebben de krachten gebundeld onder de naam Sjef Creatie! Deze website zal wel blijven bestaan maar mijn werkzaamheden zullen nu gedaan worden onder de naam Sjef Creatie. Door samen te werken met Dimitri Versteegen kunnen we een nog uitgebreider dienstenpakket aanbieden. Nu nog meer animatie, waaronder ook stop motion animatie en motion graphics! En bedrijven weten ons steeds meer te vinden voor onze opvallende 3D graphics! 
Kijk je even op onze website | sjefcreatie.nl? Of kom eens langs bij ons mooie kantoor aan de Vecht in Weesp!
Drukke tijden! 
06-04-2021
Wat is het druk geweest afgelopen maanden! Hiermee mag ik mezelf zeer gelukkig prijzen. Ik was net weer begonnen als ZZP-er en toen sloeg Corona toe. Veel opdrachten kwamen on hold te staan en het werden onzekere tijden. Gelukkig wisten de opdrachtgevers mij zeker nog te vinden en kreeg ik er zelfs nieuwe opdrachtgevers bij. Wat ik zelf een erg leuke ontwikkeling vind is dat ik mijn oude beroep als 'animeermeisje' ook weer heb opgepakt. Samen met mensen als Pascal Bierens en de animatie toppers van Albert Heijn studio maakten we de leukste filmpjes. Zeker voor Albert Heijn Studio heb ik de laatste maanden een aantal leuke scripts mogen schrijven voor de digitale schermen.
In een wat rustigere periode had ik eindelijk mooi de tijd om mijn website te af te maken. Daarna ben ik vanaf oktober 2020 meer dan fulltime aan het werk geweest. Ik ga nu mijn portfolio weer updaten, dus blijf mijn website volgen!
Eén van mijn laatste Albert Heijn Studio cases:
Corona en van alle mooie acties die te weinig aandacht kregen door de lockdown ):
10-02-2021
Het laatste kwartaal van het jaar is normaal gezien voor retailers een supergoede periode voor verkoop. En toen kwam er weer die rottige lockdown. Niet alleen winkeliers hebben flink lopen vloeken maar ik denk met mij ook vele andere communicatie experts! Want dit was al de 2e keer in 2020 dat vele campagnes on hold gingen of zelfs op de plank bleven liggen. Ook ik heb dit meegemaakt. 2020 zou een top jaar worden voor communicatie professionals met evenementen zoals: Eurovisiesongfestival, Olympische spelen, EK voetbal en nog vele andere mooie evenementen. Hoeveel uitingen waren door mij en vele anderen al niet gemaakt daarvoor??! Helaas kan ik van mijn concepten niet veel laten zien want met een beetje geluk zijn er dit jaar nog enkele concepten herbruikbaar. Ik deel wel graag hieronder een paar cases van mooie projecten die helaas maar door weinigen gezien zijn. 
Op bezoek bij Zwaan Printmedia om de nieuwe verpakking te bekijken van Anker Weesp
08-11-2020
Ik ben al enig tijd bezig met het ontwerp van een nieuwe verpakking voor Anker Weesp. Een ontzettend leuke opdracht en een eer om iets te ontwerpen dat een link heeft met mijn eigen woonplaats Weesp! Vorig week werden de persen gestart en ik nam een kijkje in de mooie drukkerij van Zwaan Printmedia in Krommenie. Houd mijn website in de gaten om de verpakking straks te zien!
Het eindresultaat
Meer aan Rijnhaven gaat van start!
04-11-2020
Met de Firma Stek wonnen we een paar maanden geleden een spannende pitch voor Rijnhaven in Alphen aan de Rijn. 
Hoezo 'Meer aan Rijnhaven?' Rijnhaven is een spannend werk-, woon- en recreatiegebied in Alphen aan den Rijn. Een robuust en rauw industrie- en havengebied met een enorme potentie! Goed bereikbaar, centraal gelegen en aan het water. Het is een toffe mix van creatief en industrieel werken, recreëren aan het water én fraai wonen in Alphen aan den Rijn.
Er is ondertussen van alles ontwikkeld, maar sinds vorige week is ook de website live en is er een startsein gegeven voor het 'Rondje Rijnhaven'. Dit wandelrondje verbindt o.a. de oude binnenstad van Alphen met Rijnhaven. Binnenkort zal ik onder 'werk' meer laten zien en toelichten wat ik allemaal voor 'Meer aan Rijnhaven' heb mogen maken.
Back to Top