Op de pagina deel ik recent werk en dingen die mij opvallen of gewoon leuk zijn om te delen.
Op bezoek bij Zwaan Printmedia om de nieuwe verpakking te bekijken van Anker Weesp
08-11-2020
Ik ben al enig tijd bezig met het ontwerp van een nieuwe verpakking voor Anker Weesp. Een ontzettend leuke opdracht en een eer om iets te ontwerpen dat een link heeft met mijn eigen woonplaats Weesp! Vorig week werden de persen gestart en ik nam een kijkje in de mooie drukkerij van Zwaan Printmedia in Krommenie. Houd mijn website in de gaten om de verpakking straks te zien!
Meer aan Rijnhaven gaat van start!
04-11-2020
Met de Firma Stek wonnen we een paar maanden geleden een spannende pitch voor Rijnhaven in Alphen aan de Rijn. 
Hoezo 'Meer aan Rijnhaven?' Rijnhaven is een spannend werk-, woon- en recreatiegebied in Alphen aan den Rijn. Een robuust en rauw industrie- en havengebied met een enorme potentie! Goed bereikbaar, centraal gelegen en aan het water. Het is een toffe mix van creatief en industrieel werken, recreëren aan het water én fraai wonen in Alphen aan den Rijn.
Er is ondertussen van alles ontwikkeld, maar sinds vorige is ook de website live en is er een startsein gegeven voor het 'Rondje Rijnhaven'. Dit wandelrondje verbindt o.a. de oude binnenstad van Alphen met Rijnhaven. Binnenkort zal ik onder 'werk' meer laten zien en toelichten wat ik allemaal voor 'Meer aan Rijnhaven' heb mogen maken.
Back to Top